Lumea Laurei

blog general

Treci la loc, ai nota 3!

Treci la loc, ai nota 3!

Salutare liceeni, m-am gandit sa abordez astazi un subiect putin mai delicat, vorbesc despre nota 3, nota pe care fiecare elev (excludem tocilarii) o primesc odata si odata in cei 4 ani de liceu, fie el din nestiinta sau doar dintr-o prostie, fiecare elev normal are un 3 in cariera lui de licean, altfel ai trecut prin liceu degeaba, nu incurajez prostia, dar are si 3-ul ala farmecul lui, este o amintire, un lucru de care o sa radem peste ani cand ne adunam cu actualii colegi de liceu, in viitor poate nu stiu eu ce directori la anumite firme sau companii.

In generala nu am primit niciodata aceasta nota, nu stiam ce inseamna nota mica, invatam foarte bine si nu ma straduiam sa primesc note mari, prindeam foarte repede din clasa si daca mai citeam odata acasa eram boss a doua zi la scoala, dar asta pana pe la sfarsitul clasei a 8-a cand am inceput sa vanez note, mi se urcau la cap deja ideile ca sunt mare, ca o sa intru la liceu si o sa termin prima scoala din viata mea. La liceu, mediu nou, profesori noi, colegi noi. Nu este foarte greu sa primesti nota despre care vorbim, dar nu trebuie sa facem din “Treci la loc, ai nota 3!” o zicala. Cat mai putine note mici ca sa nu avem probleme cu parintii sau morala la scoala tinuta de profesori.

Eu sunt genul de om caruia ii place sa se distreze, dar stiu sa imbin distractia cu invatatul, la scoala nu am note mici pentru ca obisnuiesc sa invat, de cele mai multe ori vanez note, ma axez doar pe anumite materii.

Voi cate note de 3 ati primit in liceu? Cum ati reusit aceasta performanta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *