Lumea Laurei

blog general

Cititul este mereu la moda

Cititul este mereu la moda

Poate nu mai este deloc la modă să citesti, dar o persoana care vrea sa se dezvolte personal continuu si sa se intreaca pe el insusi de fiecare data, trebuie sa trateze cu seriozitate si partea cu studiatul. Este probabil cea mai buna activitate care poate fi facuta in timpul liber, cu toate ca nu este la fel de apreciata ca ascultatul de muzica sau privitul la TV. Surse de unde iti poti achizitiona cartile tale preferate sunt o multime, s-au lansat zeci de magazine online, de tip bilbioteca, care au o gama larga de carti.

Personal, imi place sa citesc multe carti despre dezvoltare personala din care sa invat lucruri pe care sa le aplic in viata, bineinteles, dupa ce le trec prin filtrul gandirii si le aplic strict pentru viata mea. Sfaturile din carti nu trebuie tratate mot-a-mot, ci trebuiesc adaptate in functie de trairile fiecaruia. Cred ca asta este cea mai buna parte a cititului, da posibilitatea fiecarui cititor sa-si contureze singur povestea in minte.

Fie ca preferam sa citim articole ale bloggerilor nostri preferati, citim stiri sau am ramas pe traditionalele carti, aceasta activitate nu poate decat foarte mult bine. Nu numai ca dezvolta modul in care gandim, dar ne imbunatateste considerabil si vocabularul, iar o persoana care stie sa vorbeasca frumos va fi intotdeauna apreciata.Este foarte productiv sa iti pui in minte, pe lista de obiective, la inceputul unui an sau a unui sezon, sa citesti cat mai multe carti. Cu timpul, aceasta provocare personala va deveni foarte usor de respectat deoarece cititul provoaca dependenta si o sa realizezi la un moment dat ca face parte din viata ta.Mult mai bune decat orice film sau alta activitate de relaxare, cititul este o activitate care costa foarte putin, dar aduce extrem de multe beneficii.

One thought on “Cititul este mereu la moda

  1. Un articol ├«n care ai atins un punct sensibil. Mul╚Ťi au ├«nlocuit c─âr╚Ťile ╚Öi se documenteaz─â numai din mediul online, acolo unde informa╚Ťiile nu sunt la fel de curate ╚Öi valoroase. Nu este oare cea mai pierdere a genera╚Ťiilor actuale acesta?

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *