Lumea Laurei

blog general

Veri mai racoroase

Veri mai racoroase

Intotdeauna am avut probleme mari cu temperatura din apartament pe timpul verii. In fiecare an ziceam ca imi voi cumpara un aparat de aer conditionat dar de la zis la facut e cale lunga. Intotdeauna gaseam sa investesc in altceva banii si ma trezeam in toiul verii si fara bani si cu o caldura insuportabila. Asa ca am decis sa achizitionez anul acesta un aparat de aer conditionat.

Pentru ca de data aceasta aveam de gand sa nu mai cheltuiesc banii pe investitii inutile, trebuia sa gasesc un magazin specializat care sa imi ofere un produs de calitate cu toate garantiile necesare. Am cautat pe internet si toate forumurile vorbeau de bine despre Climatico. Am intrat pe site sa vad si eu despre ce este vorba. Am fost placut surprinsa de cat de organizat e totul si cat de multe produse au. M-am uitat insa, nefiind o specialista in domeniu, nu am stiut ce sa achizitionez asa ca am sunat cu gandul ca voi primi un sfat. O persoana foarte draguta mi-a raspuns si, dupa ce i-am dat detalii despre dimensiunea apartamentului, m-a sfatuit sa cumpar un aparat de aer conditionat Fujitsu. Nu pot sa spun decat ca serviciul de consiliere a fost impecabil, persoana respectiva dandu-mi toate detaliile pe intelesul meu. 

Am stabilita cu ei sa mi-l aduca acasa. Am avut parte de livrare rapida. Tot cei de la Climatico mi-au sugerat ca ar fi mai bine sa montez aparatul cu ei, deoarece pun la dispozitie personal profesionist si montajul este unul autorizat. M-am sfatuit si cu familia mea si am decis ca este solutia perfecta pentru a nu avea probleme cu aparatul pe viitor si a nu-l distruge. Aparatul a sosit repede, personalul de specialitate a venit si a montat totul intr-un timp foarte scurt si cu o precizie nemteasca. Mi-au aratat fiecare functie si mi-au dat foarte multe sfaturi despre intretinere. M-au asigurat ca, indiferent de problema, pot sa apelez la firma Climatico oricand pentru ca ma vor ajuta cu toate informatiile necesare. Acum totul functioneaza impecabil si anul acesta nu voi mai suferi de cald. In sfarsit voi avea parte de veri mai racoroase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *