Lumea Laurei

blog general

Wesse WWG400103L - Ceas barbatesc

Wesse WWG400103L – Ceas barbatesc

Noua colectie a brandului Wesse este intitulata Wesse Mars si are in componenta sa un nou model de ceas barbatesc, noul ceas barbatesc Wesse WWG400103L. Noua colectie de ceasuri barbatesti apartine mixului de stiluri Casual si Fashion, un ceas de mana ce are potentialul de a deveni mai mult decat un simplu accesoriu.

Noul ceas barbatesc Wesse WWG400103L este produs de o marca de ceasuri renumita international pentru produsele de lux pe care le produce. Ceasurile lansate de acest brand sunt vandute pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama, produse ce apartin mixului de stiluri casual si fashion. Forma carcasei este rotunda, cadranul ceasului este constituit din combinatia foarte reusita a culorii argintiu si  a non-culorii negre, este dotat cu indicatori luminoscenti, materialul din care este compus cadranul este otel inoxidabil, iar display-ul ceasului este unul analog. Geamul ceasului este construit din cristal mineral, un cristal mai putin veritabil din punct de vedere al calitatii.

Ceasul este prevazut cu limbi de ceasornic si indicatori de culoare argintie, carcasa ceasului are atat in latime cat si in inaltime 50 mm, grosimea are 12 mm, capacul ceasului este insurubat iar odata cu achizitionarea acestui ceas vei primi garantie doi ani.

Mecanismul ceasului este Quartz-Elvetian, iar ceasul este dotat cu o rezistenta atmosferica de 5 ATM. Nu va sfatuim sa purtati ceasurile ce au in dotare o rezistenta atmosferica de 5 ATM, in special atunci cand practicati sporturile nautice.

Achizitionarea unui ceas ce are incorporat un mecanism de tipul quartz – Elvetian este decizia cea mai corecta, de departe, datorita abilitatii de a rezista la produsele chimice din gospodarie, acizi si chiar la mucegai.

Aceasta gama larga de ceasuri de mana are ca public tinta acei barbati care isi doresc sa achizitioneze un acccesoriu casual, fashion, un ceas usor de accesorizat la mai toate ocaziile. Bratara ceasului Wesse WWG400103L este compusa dintr-o piele de culoare neagra, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame, iar ceasul mai este dotat cu afisaj data, afisaj 24h, afisaj ora, afisaj minute, afisaj secunde si afisaj ziua saptamanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *