Lumea Laurei

blog general

Bani din inscrierea in directoare web

Bani din inscrierea in directoare web

Se pot face bani pe internet in foarte multe modalitati. Una dintre variante este inscrierea in directoare a unor site-uri contra o suma de bani. Sunt sigur ca ati mai auzit de aceasta metoda, o sa incerc sa dezbat putin cum poti face bani din inscrierea in directoare in urmatoarele randuri.

Sunt foarte multi oameni de online care vor sa-si promoveze proiectele online. De cele mai multe ori, ei urmaresc sa aduce site-urilor lor cat mai multe backlink-uri. Nu sunt foarte multi cei care sunt dispusi sa munceasca pe bune in online, majoritatea vor doar sa conduca, sa faca lucrurile simple, chiar daca sunt constienti ca asta o sa-i coste bani.

Asadar, ei platesc diversi freelanceri sa le promoveze proiectele in directoare web sau in directoare web de articole.

Care este diferenta dintre un director web si un director web de articole?

Pai, intr-un director web poti inscrie blogul tau cu o anumita descriere, cu anumite taguri pe care vrei sa-ti fie promovat proiectul, in timp ce pe un director web de articole poti scrie diverse articole, de cele mai multe ori se cer peste 300 de cuvinte, unde sa pui si tu 1-2 link-uri catre blogul tau. Aceasta practica este folosita des in online pentru a ridica site-urile in Google pe tagurile principale.

Am facut si eu acest job de cateva ori. Este multa munca la mijloc, dar daca incepi sa te obisnuiesti cu asta si o faci cu cap o sa faci bani frumosi. Recomand sa salvati intr-un fisier toate datele despre site-ul celui care va plateste sa inscrieti in directoare pentru a nu scrie de fiecare data aceleasi lucruri in diverse directoare.

Pretul cel mai des intalnit pentru aceasta practica este de 10 euro pentru inscrierea in 100 de directoare. Este destul de profitabil cand te gandesti ca acest job il poti termina in mai putin de 3 ore (cu tot cu pauze).

Gandeste-te acum cati bani poti sa faci din inscrierea in directoare daca muncesti 10 ore pe zi, ce profit ai intr-o luna? 🙂 Frumos, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *