Lumea Laurei

blog general

apartament din complexul Maurer Residence din Targu Mures

Ce-ti poate oferi un apartament din complexul Maurer Residence din Targu Mures?

Te gandesti de ceva timp ca ar fi cazul sa cumperi o casa, dar nu stii ce sa alegi. Ti-ar placea un apartament, dar vrei sa beneficiezi de mai multe facilitati, vrei sa ai acces rapid la mijloacele de transport, la magazine etc. Nu stii ce zona sa alegi.

Iti propunem noi una din cele mai frumoase zone, in care placerea de a locui va fi una uriasa. Comunitatea Maurer Residence Targu Mures.

De ce sa alegi Comunitatea Maurer Residence din Targu Mures?

Complexul rezidential modern dispune de locuri de joaca, de gradinita pentru copii, de peste 30% spatii verzi si relaxare, acces rapid la centrele comerciale. Toate acestea ii pot ajuta pe tinerii care aleg sa se mute in cartierul rezidential din Targu Mures sa duca o viata moderna si cat mai fericita atat pentru ei, cat si pentru copiii lor.

Maurer Residence are o experienta de peste 14 ani pe piata romaneasca in domeniul imobiliarelor, dar si un nume puternic pe care si l-au creat datorita calitatii acestor apartamente din toata tara. Spre deosebire de alti dezvoltatori imobiliari, Maurer Residence este un proiect care pune mult accent pe dezvoltarea comunitatii.

Toate spatiile verzi, locurile de joaca si celelalte facilitati din cadrul complexului au fost gandite astfel incat locuitorii sa duca o viata cat mai linistita si productiva. Materialele folosite pentru construirea apartamentelor sunt de cea mai buna calitate, iar stare de spirit din complex este una linistita, ideala pentru a incarca bateria locuitorilor dupa zilele grele de munca.

De asemenea, investitorii care-si doresc mici afaceri de succes pot opta pentru inchirierea diferitelor spatii comerciale disponibile din cartier.

Motive pentru alegerea acestui complex rezidential

Pentru ca accentul cade pe asigurarea unui stil de viata diferit in complexul rezidential, Pe asigurarea confortului, pe dorinta de a satisface nevoile clientului in materie de apartament, de caminul familiei sale.

 • Comunitate de oameni frumosi
 • Atmosfera din cadrul complexului este linistita, oamenii isi poarta de grija reciproc. Socializeaza, copiii se joaca.
 • Calitatea serviciilor. Proiecte derulate in orase precum Brasov, Sibiu, Constanta, Targu Mures fac din Maurer Imobiliare alegerea ideala in construirea caminului tau.
 • Locatie excelenta. Situat la doar 5 minute de centrul orasului Targu Mures, complexul rezidential ofera o flexibilitate mare din din punct de vedere al transportului în localitate.
 • Ansamblu rezidential modern. Complexul se bucura de solutii tehnice inovatoare, dar si facilitati care corespund stilului de viata contemporan.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele care v-ar putea convinge sa faceti un pas atat de important pentru familia voastra, dar lista poate fi completat cu usurinta de o multime de alte avantaje.

Ce-ti poate oferi un apartament din complexul Maurer Residence din Targu Mures?

Alegerea unei locuinte se face in functie si de numarul membrilor familiei. Astfel ca, acest complex dispune de mai multe tipuri de locuinte, printre care:

 • Garsoniera, ideala pentru persoanele singure sau pentru familiile fara copii, compartimentate eficient pentru ca tu sa te bucuri de spatiul si confortul necesar. Bucataria este inchisa. Garsoniera este prevazuta cu balcon si boxa la demisol.
 • Apartament de tip studio, elegante, perfecte pentru o familie mica. Apartamentele sunt alcatuite dintr-o camera de zi cu bucatarie open space, dormitor, baie, hol, balcon si spatiu depozitare.
 • Apartament cu 2 camere, spatios. Camera de zi, un dormitor, o bucatarie, un hol, spatiu de depozitare si o terasa, perfecte pentru tine si familia ta.
 • Apartament cu 3 camere, doua dormitoare, un living spatios sunt alegerea perfecta! Baile, bucataria, holurile – totul este optimizat, iar terasa/terasele asigura nevoia de liniste si relaxare, în zilele însorite.
 • Apartament cu 4 camere, compartimentate eficient si functional pentru asigurarea unui spatiu imens familiei.
 • Penthouse, pentru cele mai rafinate gusturi.

Alte beneficii pe care le vei primi daca vei alege sa achizitionezi o locuinta in cadrul Complexului Maurer Residence din Targu Mures:

 • Apartamentele se predau complet finisate
 • Prevazute cu boxa inclusa in pret la demisol
 • Locuri de parcare subterane si supraterane
 • Serviciu de administratie
 • Diverse metode de finantare

Atunci cand sunteti in cautarea apartamentului potrivit pentru familia voastra este recomandat sa alocati cat mai mult timp documentarii. Pe langa discutiile pe care le purtati cu dezvoltatorii imobiliari din orasul vostru, sfatul nostru este sa discutati si cu alte persoane care au facut deja acest pas. Un locuitor din cartierul in care intentionati sa va mutati este cel mai in masura sa va raspunda la intrebarile care va macina in aceste momente.

Alegerea unei case pentru tine si familia ta poate fi provocatoare si dificila, insa Complexul Maurer Residence din Targu Mures se va ocupa de intreaga procedura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *