Lumea Laurei

blog general

Cum să ne îmbrăcăm în 2021

Cum să ne îmbrăcăm în 2021?

Universul unei femei se învârte constant în jurul unui cuvânt crucial – fashion . Încă de la vârste fragede ne arătăm pasiunea pentru modă, ne exersăm outfit-urile , ne modelăm și ne rafinăm gusturile pentru haine și diverse obiecte vestimentare. Inevitabil, ne dorim să alegem cele mai bune ținute și să luăm cele mai bune decizii atunci când vine vorba despre aspectul nostru fizic.

De aceea, de la un an la altul, pornim într-o verificare online înfocată a site-urilor de fashion după bluze din viscoză, răsfoim revistele de modă sau urmărim emisiunile dedicate acesteia pentru a descoperi ce este nou, căutat, dorit și apreciat de către cei care dau startul în această privință – designerii de modă.

Știm prea bine că moda nu rămâne niciodată aceeași, evoluează permanent, iar noi încercăm pe cât posibil să ținem pasul cu ea. În fiecare sezon facem curățenie printre haine, eliminăm tot ceea ce nu se mai potrivește sau nu ne mai încântă și le înlocuim cu cele de actualitate. Niciodată nu considerăm că avem suficient de multe obiecte de îmbrăcăminte și oricât am încerca să ne abținem de la a ne umple șifonierele, tot simțim că ne lipsește ceva, că nu avem destule sau „nu avem cu ce ne îmbrăca” în anumite ocazii, chiar dacă garderoba noastră este bogată în bluze din viscoza și o mulțime de alte modele. Ne place să fim previzibile și întotdeauna bine pregătite pentru orice eventualitate, doar nu degeaba suntem femei.

În tot acest context, am o singură întrebare să-ți adresez:

Ce înseamnă fashion pentru tine în acest an?

Un răspuns devenit clișeu ar fi acela că fashion ar trebui să însemne, în primul rând confortul hainelor pe care le purtăm și faptul că acestea trebuie să reflecte personalitatea noastră. Dacă te simți bine îmbrăcată în bluze din viscoza, se vede și se simte în jur. Dacă acestea mai respectă și tendințele actuale, poți considera că ai împușcat doi iepuri dintr-o lovitură.

Pentru mine personal, fashion în anul 2021 înseamnă să port ceea ce îmi face plăcere, fără să uit să mă mențin pe linia a ceea ce este recomandat de către specialiști. Fashion înseamnă să știu cum să port corect anumite ținute vestimentare, cum să le asortez cu altele, inclusiv cu încălțările sau accesoriile. Mai înseamnă și faptul că trebuie să fiu capabilă să intuiesc ceea ce mi se potrivește din tot ceea ce se propune de la un an la altul.

Așadar, e de preferat să găsești acea cale de mijloc prin care să împaci cele două alternative. Ai încredere în instinctul tău, în gusturile tale și nu uita să iei în considerare și sfaturile specialiștilor. Nu vei avea cum să dai greș!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *