Lumea Laurei

blog general

Cum să fac bani

Cum să fac bani?

Cu toții vrem să facem bani, este marele nostru interes. Nu este chiar simplu să faci bani, dar dacă te gândești la o metodă bună și muncești poți oricând să scoți un venit cât de mic, nu neapărat să trăiești din asta. Voi vorbi aici despre niște metode care ar fi bune pentru adolescenții de azi care vor un ban de buzunar, pentru a ieși în oraș sau lucruri asemănătoare, nu să trăiască din asta. Sunt destule metode prin care poți să faci câțiva bani, aici voi vorbi mai mult despre metode online pentru că asta știu cel mai bine să fac. Din online se pot face bani din mai multe metode, dar toate necesită muncă, nu poți să stai în pat și să-ți vină banii pe card. Dacă ar fi așa toți am fi bogați, dar din păcate nu merge așa.
Dacă ai talent în scris sau îți place să scrii articole îți poți găsi un job să scrii articole pentru cei care au nevoie. Dacă scrii un număr de 10 articole pe zi, la un preț de 0.80 cenți pe articol, în 10 zile ai scoate 80 de euro, destui bani pentru un adolescent, mai ales făcuți în 10 zile. Pentru asta trebuie să scrii articole calitative.
Dacă vrei să-ți faci un blog poți scoate bani și din el. Reușești să vinzi advertoriale și link-uri dacă ai un PageRank bun și scrii des. Și aici ai nevoie de ceva muncă, nu poți să îți faci azi un blog și mâine să vină banii, nu e chiar așa simplu cum pare, dar dacă muncești sigur vor veni și banii.
Pe partea de offline poți face bani din vânzarea de lucruri, dacă ai surse de unde poți cumpăra gadget-uri ieftine le poți da la un adaos de 50-100 ron și este un profit bunicel. Problema aici este că nu prea ai de unde să cumperi gadget-uri ieftine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *