Lumea Laurei

blog general

Ce să faci când nu ai internet

Ce să faci când nu ai internet

Salutare prieteni, m-am gândit să scriu puțin pe marginea unei teme cu care m-am confruntat acum nu mult timp, cei de la firmă de internet mi-au făcut o bucurie și m-au lăsat fără internet, nu pentru că nu am plătit, ci din cauza lor, niște defecțiuni ceva.

În weekend-ul cât nu am avut internet m-am gândit la ce să fac să nu mă mai plictisesc, am găsit câteva metode dar nu le-am aplicat, mi-am găsit mereu altceva de făcut, cum ar fi lenevitul.
Primul lucru pe care îl puteți face când nu aveți internet este să dormiți, este cel mai relaxant lucru posibil, stai în pat, asculți muzică sau te uiți la televizor până când adormi, așa îți pierzi cel puțin 3 ore pe zi sau depinde de fiecare persoană cât poate dormi în cursul zilei.

Citiți: Eu am vrut să citesc în acel weekend dar nu am avut cartea de care aveam nevoie la școală, așa că am trecut din nou la lenevit și la privitul la TV.

Teme, învățat pentru următoarea săptămână de școală: În zilele în care nu aveți internet vă puteți pregăti foarte bine pentru săptămâna ce este gata să înceapă, puteți învăța lecțiile pe care sunteți nevoit să le învățați în cursul săptămânii, astfel vă faceți mai mult timp în cursul săptămânii. De asemenea puteți scrie temele la câte obiecte, astfel vă puteți elibera programul din cursul săptămânii, puteți dormi mai mult sau puteți face orice altceva în timpul pe care în mod normal îl pierdeați pe învățat.

Ascultați muzică: Acest lucru merge mână în mână cu dormitul, dacă aveți un mp3 bun puteți asculta muzică până când adormiți sau face același lucru în timp ce vă ocupați și de altceva, este mai relaxant așa.

Sper că aceste sfaturi să vă fie de ajutor în zilele când nu aveți internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *