Lumea Laurei

blog general

Scaunul auto este important pentru coloana ta

Scaunul auto este important pentru coloana ta

Scaunul auto este obiectul indispensabil pentru copilul tau asa cum este si patutul. Scaunul auto trebuie sa fie foarte sigur, sa fie bun , sa acopere toate riscurile. Exista scaun sigur care sa acopere toate riscurile? Scaun care sa fie de la nastere pana la 4 ani? Scaun care poate fi adaptat in mai multe situatii? Scaunul auto trebuie schimbat la doi ani sau nu? Scaunul auto se poate spala usor sau nu? Sunt intrebari pe care orice parinte si le pune.

Scaunul auto este foarte important si pentru sofer, nu doar pentru copii si pasageri. Spun asta pentru ca sunt foarte multe persoane care petrec foarte mult timp la volan, iar coloana lor este solicitata destul de mult. Pentru a evita riscut de a purta un corset pentru coloana, ar fi indicat sa cumparam un scaun foarte bun. In ultimul timp, producatorii de masini au grija si de acest aspect.

Da, se poate sa cumperi scaun auto care sa se potriveasca de la nastere pana cand copilul tau va creste mare. Scaunul auto de calitate este scaunul care poate fi utilizat de la nastere pana cand copilul tau face 13 kg. Este scaunul cu maner detasabil, cu centura de siguranta in 3 puncte si cu maner ajustabil. Este scaunul dotat sa pernita suport pentru nou-nascutul tau, scaunul auto care se incadreaza in normele europene  in care copilul tau va sta confortabil si va fi in siguranta chiar daca alegi un drum pana la supermarket sau pleci in strainatate. Scaunele auto sunt scaunele auto care sa fie utilizate  de la nastere pana la un an. Se poate utiliza ca landou pentru carucior. Scaunul auto se poate transporta usor datorita manerului sigur si ergonomic. Siguranta din scaunul auto este data de centura de siguranta in 3 sau 5 puncte iar certificarea este conforma standardelor normelor europene ECE R440/04. Spatarul trebuie sa fie detasabil, husele sa se spele usor, scaunul auto poate fi cu usurinta transportat oriunde datorita manerului de transportat care permite o usoara manevrare.

Avantajele scaunelor auto de calitate
  • se spala usor
  • se pot utiliza de la nastere pana la 12 ani
  • scaunul auto poate fi dotata cu inaltator auto in functie de varsta copilului
  • este usor de manevrat astfel il poti pozitiona oriunde doresti
  • are centura in 5 puncte ceea ce face ca bebele tau sa fie in siguranta
  • se poate pune o bara de jucarii de care poti agata jucarii pentru ca bebelusul tau sa fie distras de la drum
  • este cel mai sigur scaun auto de pe piata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *