Lumea Laurei

blog general

restaurant cununie sector 2

Restaurant unde s-a mai organizat o petrecere privata sau restaurant nou pentru petrecerea de dupa cununia civila? Care e cea mai buna alegere?

Emotiile cununiei civile au trecut, formati deja un cuplu din punct de vedere legal. Asa ca nu va mai ramane decat sa va relaxati la petrecerea de dupa cununia civila, alaturi de familie si prietenii apropiati. Cum petrecerea va avea loc la un restaurant veti avea de facut o alegere destul de complicata: mergeti la un restaurant unde ati mai organizat o petrecere privata sau alegeti de data asta un restaurant nou, pentru experiente deosebite oferite invitatilor?

Optarea pentru o varianta din cele doua depinde de mai multi factori de care ar trebui sa tineti cont inainte de a lua o decizie finala. Inainte de a discuta despre ei trebuie sa lamurim ce inseamna restaurant „nou”. Restaurantul nou este acel restaurant unde poate ai mai fost ocazional, o data, de doua ori, dar la care nu ai fost la un eveniment privat de amploare, la o petrecere privata.

Meniul iti e partial cunoscut si atmosfera este una despre care poti vorbi, dar nu stii ce se intampla la un eveniment privat. Spre deosebire de cel la care ai si avut un eveniment privat, cel nou iti poate oferi multe surprize placute, surprize de care ar putea sa se bucure si cei care vor veni la petrecere, atunci cand aleg sa onoreze invitatiile primite.

Pe primul plan e experienta anterioara daca va ganditi la un restaurant cununie Bucuresti unde ati mai fost la evenimente sau poate ati avut un alt eveniment privat acolo. La restaurantul cunoscut stii deja ce fel e calitatea mancarii, ce fel e servirea, cum e atmosfera.

S-ar putea ca experienta sa fie una previzibila, lipsa de noutate sa isi puna aprenta asupra intregului eveniment. De cealalta parte, la un restaurant nou poti avea surpriza sa gasesti o atmosfera moderna, fresh, preparate culinare noi, inedite, tipice pentru respectiva locatie cununie civila bucuresti.

Conteaza si tipul de eveniment si de petrecere. Daca vrei o petrecere de dupa cununia civila formala un restaurant la care ai mai fost si stii ca poate oferi atmosfera eleganta, formala, ar fi varianta cea mai buna. Pe de alta parte, o petrecere informala la un restaurant nou, unde nu ai mai fost, ar putea fi asul din maneca ta mai ales daca vrei si personalizare aparte.

Din perspectiva bugetului, restaurantul cunoscut, unde ai mai mers si ai avut evenimente private, este o alegere fireasca. Negociezi un pret mai bun daca te cunosti deja cu managerul de acolo, stii cum sa porti discutiile deja pentru a ajunge la un total care nu depaseste bugetul tau. La un restaurant cununie civila bucuresti nou poti avea oferte speciale si preturi bune, dar negocierea nu ar fi una atat de relaxata. Cu toate acestea restaurantul nou pentru evenimente private poate fi o varianta buna daca pretul obtinut in urma negocierilor la restaurantul cunoscut este mai mare…

Localizarea ambelor restaurante va fi importanta pentru alegerea pe care o ai de facut. Daca restaurantul la care ai mai avut evenimente private este mai usor accesibil il vei alege pe acela.

In situatia in care restaurantul nou este prea departe, dar are oferte foarte bune si esti multumit de ceea ce primesti poti face un compromis si gasi variante prin care invitatii sa ajunga mai usor la un restaurant cununie sector 2 pentru ca toata lumea sa se poata bucura de evenimentul privat.

Ca sa iti faci o idee despre ambele restaurante trebuie sa le vizitezi si sa veti cum e atmosfera, ce servicii ofera, ce meniuri au, cum arata zona si cat de repede ajungi la ele seara. E de preferat sa ai si recomandari de la prieteni, familie, daca s-au mai organizat evenimente private la restaurantul nou, ca sa stii concret ce se intampla in timpul lor si cat de multumiti sunt invitatii.

Nu uita sa vorbesti cu managerii restaurantelor, cel la care ai fost deja, dar si cel nou, pentru a afla totul despre oferte si despre orice schimbari legate de meniu sau de abordarea evenimentelor private.

Informatiile si detaliile obtinute trebuie analizate si comparate, trebuie asternute pe o foaie in oglinda, pentru fiecare restaurant, pentru a avea o imagine de ansamblu cat mai buna. In acest fel decizia va fi mai simpla si vei sti de la inceput ca alegerea pe care urmeaza sa o iei este una corecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *